Du som är målare vet säkert allt som handlar om att måla olika typer av ytor, och också om hur du ska bemöta dina kunder så att kontakten fungerar så smidigt som möjligt. Är du skicklig på det du gör och har ett trevligt bemötande kan du få fler kunder genom att de tipsar sina vänner och bekanta. Men ibland är det inte tillräckligt. Hur gör du då för att nå ut till fler? Du kan få hjälp av https://klingit.com/se/ så att din närvaro på nätet blir bättre, och representerar dig och ditt företag på ett bättre sätt.

Ett målande varumärke

Genom https://klingit.com/se/ kan du få hjälp med i stort sett allt inom webb, design och varumärkesutveckling. Det behöver inte vara så avancerade eller konstiga saker. Ditt företag kanske behöver ett bättre namn, en logga och en fungerande hemsida? Då kan professionell hjälp som den från https://klingit.com/se/ vara helt ovärderlig. De kan ta fram det du behöver och göra så att dina potentiella kunder får ett gott första intryck av dig – även om det är hemsidan de möter först och inte dig som person.

Komplettera med sociala medier

Förutom att du behöver en professionell hemsida och ett varumärke som kan fastna i människors medvetande, kan du komplettera med att vara aktiv på sociala medier. Där är det mer upp till dig att skapa aktivitet. Du kan till exempel fotografera olika projekt du jobbar med eller avslutat. Kanske någon kund som är nöjd med ditt arbete kan ställa upp på ett par sekunder långt filmklipp, eller så kan du ha annat material som anknyter till ditt arbete. Följer du influencers och andra som är väldigt professionella på sociala medier kan det verka avskräckande. Men det kan gå bra även att posta med amatörmässiga inlägg så länge de känns personliga och relevanta för din verksamhet. Det finns också en del tips för nybörjare som kan underlätta i början. Det är mycket bättre med den sortens inlägg och att du är aktiv, än att du inte använder sociala medier alls. Se dem som ett komplement till den professionella hemsida https://klingit.com/se/ skapat till dig.